fredag 21 oktober 2011

På gång

Igår damp Brevet ner i brevlådan. Brevet med stort B. Då jag så avsändaren kände jag nästan hur det brände mig på handen att hålla i det och då jag kom inomhus pratade sambon på om sin dag men jag klarade inte av att lyssna. Jag blev alldeles stel. Sist och slutligen var det bara så definitivt att få datum för första besöket inför IVF:n. Antar att det då kommer att skrivas ut recept på diverse hormonsprutor och räknas lite mensmatte för att luska ut när hela karusellen drar igång. 21.12 är datumet att anteckna. Spännande tider.
Igår tänkte jag inte så mycket på det, men idag då jag kom hem från jobbet var det som om en mörk rullgardin hade åkt ner framför ögonen på mig. Allt var svart och jag förstod först inte varför. Men sen var det uppenbart: nu är det på riktigt. Nu har allvaret börjat. Dessutom blev jag ganska stressad över att ordna boende och resor och att ta ledigt från jobbet och allt annat som detta innebär. Helt enkelt stress över allt det praktiska.

Men förresten, så har vi ju inte gett upp hoppet ännu. För imorgon skall jag till den nya akupunktören som är specialiserad på barnlöshet. Så spännande! Hoppas att det skulle ha någon effekt...

Fredagskramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar